Grand Cru Temptations

THE HEART OF CREATION AT DE PATISSIER

Bonbons van een orginele samenstelling, met een complexe en
zeer uitgesproken smaak. In de chocolaterie componeren onze
chocolatiers op verrassende wijze de mooiste bonbons met een
niet te evenaren smaak. Een uiterst nauwkeurig procédé brengt de
typische kenmerken van ambacht en smaak van elke combinatie
samen.

Madagascar

Een ganache van romige chocolade en vanille.

Mumbai

Frisse citroen zeste en gin in een ganache van pure chocolade.

Brussels

Een ganache van krokante gekarameliseerde noten.

London

Een ganache van krachtig gezette Ear Grey thee.

Bangkok

Een zachte romige ganache van frisse sereh.

Port-au-Prince

Een ganache van Caraïbisch chocolade met 66% cacao.

New York

Sticky caramel met een romige witte chocolade.

Season Temptation

Ibiza:

Een frisse zachte ganache van witte sesam en een frisse gelei van ananas en witbier.

Sicilia:

Een vol fruitige ganache van zomerkoninkjes en een gelei van aceto balsamico di Modena

Fiji:

Een frisse ganache van kokos en limoenblad met een tropische
gelei van ananas.

Dominica:

Een krokante praliné met een luxe gelei van safraan en sinaasappel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!