Over ons

A WORLD OF PASTY INSPIRATION

Al ruim 4,5 jaar vormt de Patissier een begrip in Nederland en vindt een uiteenlopende groep bezoekers de weg naar onze boutiques. Met veel passie proberen wij onze klanten continu te verrassen met nieuwe producten, technieken, inspirerende marketing campagnes en excellente service. Al onze inspanningen dragen bij aan het creëren van “a world of pastry inspiration”.

de Patissier is volop bezig met het invoeren van haar luxury experience strategie. Hiermee streeft de Patissier een internationaal topniveau bereiken in product, service en boutique beleving. Met de focus op de luxury experience sluit de Patissier beter aan op de huidige wensen van haar klanten. Het succes van het filiaal in de Markthal in Rotterdam met een luxer assortiment service en boutique beleving, onderstreept dit.

Met de keuze voor een luxury experience strategie is het grootste investeringsprogramma in de geschiedenis van de Patissier gemoeid.

De boutiques van de Patissier worden door een verbetering van de look & feel op niveau gebracht met de luxe patisserieën in Parijs. Qua aanbod van product willen we onderscheidend en vernieuwend zijn. De signatuur ligt in het midden, hogere en luxe segment.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!