Bruidstaarten

Welcome To Your Special Day

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Er breekt nu een mooie tijd aan met het plannen van jullie bruiloft. Daar hoort natuurlijk ook een bruidstaart bij! Sinds 2012 is de Patissier gespecialiseerd in het maken van exclusieve bruidstaarten die helemaal passen in de stijl van jullie bruiloft.

Samen met de patissiers van de Patissier ontwerpen we jullie eigen persoonlijke bruidstaart, voor jullie mooiste dag.

De Patissier is de leidende trendsetter in het ontwerpen van exclusieve bruidstaarten.  Wij werken met de allerbeste ingrediënten en hebben een zeer betrouwbaar imago. De Patissier geeft een professionele service, vanaf de proef sessie tot de levering en plaatsen van de bruidstaart.

Aangezien geen enkele order hetzelfde is (van binnen tot buiten) ben je er bij de Patissier zeker van dat je iets unieks aan jullie gasten kunt aanbieden. Onze vanaf prijzen kun je in het  “Welcome To your Special day” overzicht terugvinden. Creatieve, extravagante maar ook klassieke bruidstaart behoren tot de mogelijkheden.

Passie en beleving zijn de uitgangspunten in het vervaardigen van de taarten. Dit zie je niet alleen, dit proef je ook. Alle taarten worden ambachtelijk bereid met producten van leveranciers uit de buurt. Het geheime basisingrediënt?

Heel veel liefde en vakkennis!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!