Coupe Collection

THE ART OF THE TASTE

Het geniet en verkennen van contrasten in smaken en texturen. Het creëren van de ultieme smaakcombinaties ging in het atelier extravagant ver . Het intrigerende resultaat is onze Luxury Coupe Collection , een selectie van originele creaties in een slanke vorm. “

Oriental Calamansi

Frisse mousse van mousse van kalamansi (een hybride van de mandarijn en de chinese kumquat ) met een interieur van frambozencompote op een feuilletine-yoghurt bodem.

Pink Raspberry

Verschillende texuren van framboos tussen laagjes amandel bischuit op een luxe frangipan van cranberries.

Dark Chocolate

Rijke chocolade ganache tussen laagjes getrempeerd chocoladebiscuit, een bodem van amandelbischuit met nootjes, afgedekt met een luxe glaçage van pure chocolade.

Iristibble Vanilla

Rijke vanille cremè au beurre tussen laagjes kort gebakken amandel bischuit met in het interieur zachte gezouten caramel. Gedecoreerd met krokant geroosterde amandelen.

Special Chocolate

Zachte mousse van suikervrije chocolade, een interieur van chocolade anglaise met vanille op een glutenvrije amandelbischuit met krokante stukjes amandel. 

Lady Russe

Luchtige vanillemousse van Bourbon vanille tussen laagjes duchesse biscuit met op de bodem een frisse compote van frambozen. Afgedekt met klassiek Charlotte biscuit en druppels limoen meringue.

Exclusief verkrijgbaar in de Markthal – Rotterdam

Crunchy Hazelnut

Cremé au beurre van praliné tussen laagjes gebakken hazelnootmeringue met in het interieur praliné room op een krokant laagje praliné.

Lemon meringue 2.0 small

Bodem van bretons deeg, daarop een cremeux van citroen en afgemaakt met een meringue van limoen.

 Exclusief verkrijgbaar op de Kempenaerstraat in Oegstgeest.

Little Russe

Bodem van duchesse biscuit met framboos, mousse van vanille, interieur compote van framboos en afgemaakt met limoen meringue.

Exclusief verkrijgbaar op de Kempenaerstraat in Oegstgeest.

Blue Berry Hill

Bodem van duchesse biscuit met framboos, mousse van vanille, interieur compote van framboos.

Exclusief verkrijgbaar op de Kempenaerstraat in Oegstgeest.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!