Bestellen en levering

Bestellingen kunnen telefonisch of per e-mail worden doorgegeven.

Bestellingen kunnen gericht worden aan uw contactpersoon van de Patissier of Dielissen desserts.
Zakelijke klanten van de Patissier kunnen ook gebruiken; sales@depatissier.nl
Zakelijke klanten van Dielissen desserts kiezen voor: mail@dielissendesserts.nl

Alle bestellingen betreffende assortiments artikelen die gedaan worden voor vrijdagmiddag 12.00 worden de week erop volgend uitgeleverd. De bezorgdagen zijn in principe altijd donderdag en vrijdag. Natuurlijk kunt u in overleg met uw contactpersoon altijd kijken naar overige mogelijkheden. U kunt telefonisch contact  opnemen via 06-54725973. Wij streven ernaar altijd binnen 1 dag te reageren.

Levering

De Patissier en haar partner Dielissen desserts leveren alle patisserie in principe altijd bevroren en de Patissier zal te allen tijde adviseren over hoe de patisserie het beste te bewaren en te gebruiken afhankelijk van soort patisserie, ingrediënten en samenstelling. Ook voorzien wij u van alle informatie betreffende allergenen, ingrediënten en wettelijk verplichte informatie. Wij streven ernaar om het totale assortiment op voorraad te hebben. Voor aanvragen van buitengewoon volume vragen wij een termijn van 10 dagen tussen bestelling en levering.  Levering vindt plaats met diepvriesvervoer tenzij anders is afgestemd met u als klant. In bijzondere gevallen zullen wij, of zal onze partner Dielissen desserts, het transport uitbesteden aan een transport bedrijf. Wij overleggen dit natuurlijk eerst met u.

Maatwerk

Indien u een bestelling heeft voor maatwerk of voor assortiment artikelen in een aangepaste versie vragen wij u rekening te houden met  een termijn van 14 dagen tussen bestelling en levering.

Alle prijzen uit onze catalogus zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten.

Download assortimentslijst

Meld je aan voor de nieuwsbrief!