Over ons

De Patissier is dé partner voor patisserie, smaakbeleving en inspiratie. Passie, vakmanschap en uitdagende smaakcombinaties is waar wij voor staan.

De Patissier is sinds 1 oktober de nieuwe merknaam van Crème de la Crème Patisserie BV. Vanuit de productielocatie te Zoeterwoude bedienen wij onze horeca klanten en de twee winkels van de Patissier, in Rotterdam en in Oegstgeest.

Onze patisserie wordt zo gemaakt dat deze bevroren wordt aangeleverd en door de klant kan worden ontdooid wanneer nodig voor gebruik. Door de unieke productiewijze en gebruik van alleen de beste ingrediënten meet onze patisserie zich moeiteloos met de dagverse concurrentie. Wij leveren de artikelen en diensten rechtstreeks, met eigen transport, via onze partner Dielissen desserts of via een diepvriesvervoerder.  Naast gebruik van alleen de beste ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de chocolades van Valrhona, het beste fruit of fruit puree, zorgt de patissier ook voor een assortiment van allergenen vrije producten. De patissier doet onder geen voorwaarde concessie aan de kwaliteit van haar ingrediënten of producten. De hoge standaard die de Patissier hanteert voor haar productie wordt gecombineerd met uitmuntend vakmanschap van haar patissiers.

Maar dit alles  is alleen maar mogelijk in de uitstekende werksfeer en teamspirit die wij voorstaan. Werken bij de Patissier moet een uitdaging zijn en tegelijkertijd een feest. Het is niet voor niets dat velen al meer dan 10 jaar bij ons werkzaam zijn. Het zijn onder andere deze mensen die de Patissier maken tot wat het is.

Onze patissiers zijn veelvuldig winnaar van de meest prestigieuze  prijzen uit de patisserie wereld zoals: The Dutch Pastry Award, de Gouden Gard, de Lekkerste bonbon van Nederland en de Coupe du monde patisserie.

Het is de missie van de Patissier uit te groeien tot de meest inspirerende, verrassende  en creatieve patisserie leverancier in Nederland. de Patissier is leverancier van en partner voor, unieke smaaksensaties en spraakmakende desserts. De Patissier levert ook maatwerk oplossingen voor complete assortimenten, merk- of bedrijfsspecifieke items, thema bijeenkomsten of bijzondere gelegenheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor een afspraak Wij leiden u graag rond!

Voor particuliere consumenten verwijzen we naar het Particuliere gedeelte van onze website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!